Nieuwsberichten

Submitted by webmaster on wo, 10/26/2016 - 21:21

Nieuwsberichten van ski vereniging Drenthe

Reacties

Reactie

We gaan skiën! dat doen we elke week, alleen op 5 februari willen dat in het Sauerland doen op echte sneeuw. Leden van ski vereniging Drenthe kunnen zich aanmelden bij info@skidrenthe.nl. Er worden briefjes en mails verspreid zodat alle leden zich kan aanmelden.
Vertrek uit Emmen 05.30
Aankomst in Emmen rond 20.00
Leden kunnen gratis mee, introducés moeten een kleine bijdrage betalen.
Materiaal en eten/drinken mag je zelf verzorgen.

Alles is natuurlijk wel sneeuw en weder dienende. Als het niet door gaat gaan we gewoon op de baan van Molecaten skiën. Daar kan je altijd terecht.

Reactie

Nog een maandje en dan is het al weer oktober en gaat het nieuwe seizoen weer starten. Er word nog hard gewerkt aan de laatste puntjes. Voor de skiërs en snowboarders, we gaan hoogst waarschijnlijk op 1 oktober van start.

Reactie

In de voorlopige agenda stond dat we op 15 december de midwinternacht ski avond gaan organiseren. Dat is het toch zaterdag 16 december geworden. Op vrijdag bleek de baan al bezet dus moesten we uitwijken. Geef je nog snel even op.

Reactie

Ja Ja, de eerste sneeuw is al weer gevallen in de alpen. Teken voor het bestuur en ski/snowboard leraren om zich klaar te maken voor het nieuwe seizoen. We hebben alvast een voorlopige agenda gemaakt. Die staat nu op de website zal ook via facebook en instagram gepubliceerd worden.
We komen snel terug met meer informatie.

Reactie

Na wat overleg, intern en met de eigenaar van de baan zijn we met een nieuwe voorlopige agenda gekomen. Er zaten wat foutjes in de vorige maar er is ook een echte verandering.
We gaan dit jaar namelijk later starten met de lessen. We willen nu de laatste zondag van de herfstvakantie als start hanteren. We hebben de afgelopen gemerkt dat veel mensen nu nog niet in de wintersport stemming en aan het eind van het seizoen zie je de motivatie toch altijd afnemen. Vandaar dat we hebben besloten dit jaar wat later te starten. Dat betekent ook meteen 2 lessen minder,. Daar gaan we de contributie op aanpassen. De nieuwe agenda staat weer op de site.

Reactie

Last minute actie!!

Voor de zesde keer organiseren wij op zaterdag 15 december een Mid Winter nacht festijn bij de Kunst Skibaan Wezuperbrug. Een traditie, waarbij we gezellig samen een hapje eten en kunnen bijkletsen, skiën en snowboarden. Entree is gratis, alleen eventueel ski huur en de drankjes moet je zelf even afrekenen. Het eten verzorgt de ski vereniging.

18.00 Binnenlopen

18.30 Het eten word geserveerd. Dit zal bestaan uit een eenvoudige maaltijd.
Skiërs/snowboarders kunnen vrij skiën/boarden.

20.00 Einde skiën en snowboarden, als het echt gezellig is kan het ook iets later worden.

In verband met de catering vragen wij jullie je op te geven voor deze avond voor

maandag 10 december a.s.