Skien

  • Met pijn in het hart hebben we moeten besluiten om komend seizoen geen ski en snowboard lessen meer te geven op de borstel baan. De steeds verder verslechterende toestand van de baan baan (die niet door ons beheerd wordt) maakt het voor ons onmogelijk om daar onze lessen te kunnen geven op het niveau dat we ambiëren. De ski en snowboard leden blijven slapend lid en er zal geen contributie worden geheven. De nordic walking en sneeuwfit activiteiten blijven wel gewoon doorgaan. Hoe de toekomst er verder uit komt te zien is vooralsnog onduidelijk.

Onze skischool geeft haar lessen op een outdoor borstelbaan. Ongeacht het weer type kan er altijd geskied worden. Onze Ski leraren zijn gediplomeerd en geven ook les bij een ski school in Oostenrijk. Daarbij zorgt de borstelbaan ervoor dat de techniek goed uitgevoerd wordt waardoor je gedwongen wordt technisch beter te skiën. Het resultaat merk je direct als je in de sneeuw bent. Het geeft een prima voorbereiding op je wintersport.
Deelnemers aan de skilessen moeten zelf een helm aanschaffen. Skivereniging Drenthe stelt het dragen daarvan op de baan verplicht! Ski's en schoenen zijn te huur bij de skibaan.
U kunt een gratis proefles bijwonen. Neem daarvoor contact op met het secretariaat info@skidrenthe.nl . Ons seizoen loopt van eind oktober tot aan de krokus vakantie.

Wij geven onze lessen elke zondag ochtend (behoudens de school vakanties) op de skibaan van Molecaten outdoor Drenthe, Oranjekanaal Noordzijde 10 in Wezuperbrug.

Meer informatie over prijzen en lid worden kan je vinden onder https://www.skidrenthe.nl/contributie

 

skien met het hele gezin