Snowboarden

  • Met pijn in het hart hebben we moeten besluiten om komend seizoen geen ski en snowboard lessen meer te geven op de borstel baan. De steeds verder verslechterende toestand van de baan baan (die niet door ons beheerd wordt) maakt het voor ons onmogelijk om daar onze lessen te kunnen geven op het niveau dat we ambiëren. De ski en snowboard leden blijven slapend lid en er zal geen contributie worden geheven. De nordic walking en sneeuwfit activiteiten blijven wel gewoon doorgaan. Hoe de toekomst er verder uit komt te zien is vooralsnog onduidelijk.

De Skischool geeft natuurlijk ook snowboard les. Een outdoor borstelbaan biedt een perfecte voorbereiding op de wintersport. Ongeacht het weer type kan er altijd geskied en geboard worden. Onze Snowboard leraren zijn gediplomeerd en geven ook les bij een ski school in Oostenrijk. Daarbij zorgt de borstelbaan ervoor dat de techniek goed uitgevoerd wordt waardoor je gedwongen wordt technisch beter te boarden. Het resultaat merk je direct als je in de sneeuw bent.
Deelnemers aan de snowboardlessen moeten zelf een helm en snowboard schoenen aanschaffen. Skivereniging Drenthe stelt het dragen daarvan op de baan verplicht! Geoefende snowboarders wordt tevens aangeraden rugprotectie te dragen.
U kunt een gratis proefles bijwonen. Neem daarvoor contact op met het secretariaat  info@skidrenthe.nl.

Ons seizoen loopt van eind oktober tot aan de krokus vakantie. Wij geven onze lessen elke zondag ochtend (behoudens de school vakanties) op de skibaan van Molecaten outdoor Drenthe, Oranjekanaal Noordzijde 10 in Wezuperbrug.

Meer informatie over prijzen en lid worden kan je vinden onder https://www.skidrenthe.nl/contributie

Off piste snowboard